TELEFONKONTAKT

TLF : 86 62 99 19 Sekretærerne besvarer telefonen i hele tidsrummet kl. 8-12.00. Såfremt der er behov for at tale med en læge, vil du blive ringet op på et aftalt tidspunkt i løbet af dagen. Du bedes kontakte os tidligst muligt på dagen, således at konsultation eller sygebesøg kan planlægges, hvis der er behov for det.

E-MAIL-KONTAKT

Vi opfordrer til, at man i videst muligt omfang kontakter klinikken pr. e-mail. Dette foregår i et krypteret system, via denne hjemmeside (under menupunktet ‘Selvbetjening’), og er således utilgængeligt for andre. Man kan ikke forvente svar på E-mail samme dag. Der kan gå op til 5 dage, før vi svarer, så hvis man har et problem af mere akut karakter, skal man kontakte klinikken telefonisk.

MEDICINBESTILLING

Medicinbestilling Medicin kan med fordel bestilles via vores hjemmeside (under punktet ‘selvbetjening’). Alternativt kan det bestilles telefonisk ved sekretærerne. Bestil fast medicin i god tid og ikke samme dag, som medicinen slipper op!

KONSULTATION

Konsultation kun efter aftale. Kan bestilles telefonisk eller her på hjemmesiden under menupunktet ‘Kontakt klinikken’.

AFTENKONSULTATION

Torsdag er der mulighed for konsultation hos læger og sygeplejerske til kl. 17.00. Denne er primært beregnet for patienter, der pga. arbejde ikke har mulighed for at komme på andre tidspunkter.

LÆGEVAGTEN

Ved akut opstået sygdom hverdage udenfor åbningstiden kontaktes vagtlægeordningen for Region Midtjylland på telefon: 70 11 31 31 . Hverdage mellem kl. 15-16, fredage mellem kl. 13-16 er vi tilsluttet en bylægevagtordning, som vi henviser til ved akut opstået sygdom.